NOUVO fashion, een feest!

NOUVO fashion, een feest!

Posted by on okt 17, 2015

Het is een feest om op de internationale modebeurzen de mooiste en grootste collectie feestkleding van zuid Nederland in te kopen. Denk hier bij aan merken als  onder andere X-scape, Eve, Adrianna Pappel, Betsy & Adam , Frank Lyman, Joseph Ribkoff en Swing. Of het nou een galajurk, cocktailjurk, combi-set of feestelijke jumpsuite moet zijn, wij verheugen ons de perfecte outfit samen te stellen.

Hoe mooi is het als je een eindexamenkandidate kunt kleden voor het eindexamenbal en vader en of moeder ontroerd zijn als hun dochter schitterend uit de paskamer verschijnt. Vervolgens krijgen wij na het gala een bedankje dat wij het gala tot een onvergetelijke avond hebben gemaakt. ( Zie recensies)

Of een bruidsmoeder die met bruid of bruidegom komt passen en prachtig gestyled naar het feest gaat en naderhand trots de foto’s komt laten kijken.

Maar vooraal ook de dames die naar het Galaprinsenbal in Sittard, Maastricht, Heerlen, Kerkrade en/of Roermond gaan, is een genot om te kleden! Dit zijn ieder jaar weer juweeltjes.

En als je dan op TV zeer regelmatig outfits voorbij ziet komen die wij verkopen dan stralen wij toch een beetje van trots.

Uiteraard noteren wij voor welke gelegenheid welke feestoutfit verkocht wordt om doublures te voorkomen. En moet iets veranderd worden wordt dit door onze zeer ervaren coupeuses bij ons in de zaak veranderd.

Kortom heb je een Cocktail-, gala- of feestjurk nodig voor een bruiloft, galabal, cocktailparty of  jubileum dan ben je bij NOUVO op het perfecte adres.

Wil jij je eerst informeren en reserveren kijk dan vooral op onze webshop.

-Renee